Over Topshelf

Over Topshelf

Sporten is leuk en goed voor iedereen. En wordt alleen maar leuker met de juiste spullen en goede outfits.  Topshelf biedt de meest veelzijdige en complete oplossingen hiervoor. Assortimenten van alle denkbare sporten zijn dan ook altijd op voorraad, van de traditionele sporten zoals voetbal en tennis tot fietsen, vechtsporten, ballet, ski- snowboard etc.

Together we keep moving!

Het aanbod is enorm. De uitstraling is exclusief en gastvrij. Vaak leuke aanbiedingen en interessante acties. 

Van adidas en Reebok tot Hugo Boss en Gant en alles daar tussenin. Van de eerste voetbalschoentjes tot professionele ski’s en boards. Van onmisbare zaken tot hebbedingen. Naar ieders smaak, behoefte en portemonnee, maar altijd topkwaliteit, dat is het motto. 

Topshelf biedt een totaalbeleving. Shoppen wordt een avontuur voor iedere bezoeker. 

- De Fun Shopper, die de tijd neemt en dus alles wil bekijken en uitproberen, maar ook rustig van een hapje en drankje wil genieten. De Try & Buy methode is specifiek voor deze shopper ingesteld en een speerpunt in elke vestiging. De materialen en kleding kunnen rustig worden getest en bekeken alvorens een keus wordt gemaakt. En trek in wat lekkers? In elke vestiging van Topshelf is er een gezellige Coffee & More corner met heerlijke broodjes, salades en andere gerechten. Alles vers bereid.

- De Run Shopper, die precies weet wat hij of zij wil, kan recht op het doel afgaan door de duidelijke routing die in de stores zijn aangelegd. Kwaliteit en snelheid staan hierbij   voorop. 

- de One Stop shopper, die het liefst alles in één en dezelfde winkel aanschaft, kan hier voor een complete outfit terecht. Topshelf biedt een totaalconcept passend bij elke sport. 

Met filialen in Leerdam, Beuningen, Rotterdam, Cruquius en Utrecht van ieder tussen de 5.500 en 7.500 vierkante meter Sports, Fashion & Outdoor worden de wensen van de klanten ruimschoots vervuld.